Pavel Filip comentează decizia Guvernului de a respinge proiectul cu privire la indemnizaţia pentru pensionari
Sursa foto:Sputnik Vizualizari:

Pavel Filip comentează decizia Guvernului de a respinge proiectul cu privire la indemnizaţia pentru pensionari

Ex-premierul Pavel Filip reacţionează după ce astăzi, Guvernul a respins proiectul democraţilor pentru a acorda pensionarilor care primesc mai puţin de 2000 de lei câte 600 de lei şi spune că noua guvernare refuză toate proiectele înaintate de Partidul Democrat din Moldova doar pentru că sunt ale PDM.

„Au anulat programul “Un doctor pentru tine”, au anulat programul “O nouă viaţă”, ACUM au anulat plăţile de 600 de lei pe care le-am oferit pensionarilor cu venituri mai mici de 2000 lei. Apropo, o iniţiativă care este foarte apreciată de oameni”, scrie ex-premierul pe o reţea de socializare.

Potrivit lui Pavel Filip, sunt bani în buget pentru această iniţiativă.

„Totuşi, se pare că sunt mai mult (pre)ocupaţi de “partajări de funcţii, ministere, concursuri, comisii parlamentare, acuma mai recent, ambasadori” decât de nivelul de trai al cetăţenilor noştri”, mai spune democratul.

Amintim că Guvernul a avizat negativ acest proiect motivând că, de fapt, bani în buget nu sunt prevăzuţi pentru acest lucru şi că iniţiativa a fost o promisiune electorală a fostei guvernări.
Similare
RECOMANDĂRI