PDM recunoaşte că suntem într-un blocaj constituţional. Blocaj care nu poate fi depăşit, însă spune că se pot găsi soluţii
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

PDM recunoaşte că suntem într-un blocaj constituţional. Blocaj care nu poate fi depăşit, însă spune că se pot găsi soluţii

Vicepreşedinte Partidului Democrat Vladimir Cebotari spune că Republica Moldova se află într-un blocaj constituţional, dar şi unul politic, cel constituţional nu poate fi depăşit, însă spune ei că se pot găsi soluţii după ce se vor aşeza la masa de dialog. Astfel, PDM invită repetat toate fracţiunile politice la un dialog, pentru a a găsi o soluţie.

„Din punctul nostru de vedere, blocajul constituţional nu poate fi depăşit. Avem anumite decizii ale Curţii, care ne plac sau nu. Nu cunosc precedente în Republica Moldova când deziilie Curţii nu au fost respectate. Nu reduc, nu anulează, nu modifică esenţa hotărârii Curţii declaraţiile politice sau comunicatele unor oficiali sau altora. Dacă ar fi să urmăm cursul acestor hotărâri, ar însemna că astăzi avem un singur Guvern şi un Parlament dizolvat. Acel Guvern e Guvernul Filip.

nvităm repetat toate părţile la un dialog, să găsim o soluţie de ieşire a acestui blocaj. Soluţii avem şi le putem propune la masa de dialog. Noi nu vedem alte soluţii decât cele politice”, a declarat vicepreşedintele PD, Vladimir Cebotari, în cadrul unui briefing de presă. 

Ştirea se actualizează...
 

LIVE. PDM organizează un briefing

Similare
RECOMANDĂRI