PLDM şi-a ales vicepreşedinţii 
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

PLDM şi-a ales vicepreşedinţii 

Consiliul Politic Naţional al PLDM, convocat duminică, 30 noiembrie, a ales noua garnitură de vicepreşedinţi ai partidului. Astfel, Maria Ciobanu, Vadim Pistrinciuc, Ion Terguţă, Viorel Cibotaru, Alexandru Bujoreanu şi Nadejda Stâncă sunt noii vicepreşedinţi ai formaţiunii. Totodată, în funcţia de secretar general al PLDM a fost reales Alexandru Fetescu.

Potrivit unui comunicat de presă al PLDM, în cadrul aceleiaşi şedinţe, a fost a fost aleasă o nouă componenţă a Biroului Permanent Central, care va fi format din 15 membri. „Membrii Consiliului Naţional al PLDM s-au arătat convinşi că este necesară readucerea intelectualităţii în partid, reînfiinţarea organizaţiilor de tineret în cadrul structurilor teritoriale ale PLDM, precum şi reanimarea activităţii organizaţiilor teritoriale de femei din PLDM”, se arată în comunicatul de presă.

Consiliului Naţional al PLDM a emis o declaraţie, în care constată că Republica Moldova se află în pragului celei mai mari catastrofe politice, care poate rezulta cu dispariţia statului în forma sa actuală. „Uzurparea puterii şi intenţia criminală a PDM şi PSRM de a o păstra cu orice preţ va impune schimbări periculoase pentru securitatea statului şi a cetăţenilor”, se arată în declaraţie. Consiliul Politic Naţional al PLDM este convins că viitorul Republicii Moldova depinde de capacitatea partidelor de opoziţie de a se uni şi opune acestui regim antieuropean şi antidemocratic.

Consiliul Naţional Politic al PLDM face apel la Partidul Acţiune şi Solidaritate şi Platforma Demnitate şi Adevăr, membre ale familiei popularilor europeni, să dea dovadă de deschidere pentru a depăşi neîncrederea reciprocă, luând în consideraţie timpul limitat pentru o soluţie salvatoare pentru Republica Moldova. Ei cer conducerii partidelor să depună eforturi pentru a identifica o soluţie corectă şi reciproc avantajoasă pentru a crea un bloc electoral comun între partidele membre ale PPE.

Similare
RECOMANDĂRI