Polonia va susţine Moldova în reformele de preaderare la UE
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Polonia va susţine Moldova în reformele de preaderare la UE

Polonia este şi va continua să fie ambasador al Republicii Moldova şi să susţină reformele de preaderare la UE. Declaraţia a fost făcută de către mareşalul Senatului Poloniei, Stanislaw Karczewski, la o întrevedere cu preşedintele Parlamentului, Andrian Candu.

Potrivit unui comunicat de presă al Parlamentului, Andrian Candu a declarat că Polonia este statul care ne-a ajutat şi ne ajută fără rezerve şi promovează interesele Republicii Moldova în UE. Totodată, este ţara care a ajutat Republica Moldova în criza de export a produselor moldoveneşti.

Cu susţinere poloneză, în Moldova sunt implementate proiecte de bună guvernare/dezvoltare regională, precum şi agricultură sustenabilă şi dezvoltare rurală.

Mareşalul Senatului Poloniei a vizitat sala de şedinţe plenare şi a lăsat un mesaj în Cartea de onoare a Parlamentului. Vineri, 5 octombrie, delegaţia poloneză va avea întrevederi cu reprezentanţii tuturor fracţiunilor parlamentare.

Stanislaw Karczewski efectuează o vizită în Republica Moldova, în perioada 4-6 octombrie 2018, la invitaţia lui Andrian Candu.
Similare
RECOMANDĂRI