PSD: Parlamentarii care au votat învestirea guvernului Orban au fost daţi afară din partid
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

PSD: Parlamentarii care au votat învestirea guvernului Orban au fost daţi afară din partid

E agitaţie mare în Partidul Social Democrat din Romania, înainte de turul al doilea al prezidenţialelor. Conducerea partidului şi liderii din teritoriu s-au reunit intr-o şedinţă de analiza, care a avut de toate: ţipete, lacrimi, aplauze si... excluderi! Pe scurt, o şedinţă cu scandal, conform unor surse social-democrate, dar si cu acuzaţiile Vioricai Dancila la adresa lui Klaus Iohannis.

Potrivit surselor TVR, la inceputul discutiilor, Viorica Dancila s-a suparat pe Claudiu Manda ca ar fi insultat-o in discutii private. "Sa spuneţi ca nu puteţi sa câştigaţi alegerile prezidenţiale cu o proasta, nu va face cinste. La europarlamentare aţi avut alte interese", i-ar fi reproşat Dancila lui Manda. Ca reactie, sotia lui Manda, Olguta Vasilescu, ar fi anuntat ca renunta la functia de sefa de campanie. La finalul sedintei, insa, Viorica Dancila, Claudiu Manda si Olguta Vasilescu, au negat informatiile pe surse.
 
Viorica Dancila nu a pierdut ocazia sa-l atace pe Klaus Iohannis care a refuzat o dezbatere inaintea turului doi al prezidentialelor
 
In schimb, presedintele Iohannis spune ca va fi in contact cu cetatenii si jurnalistii si explica de ce nu accepta o dezbatere cu Viorica Dancila.
 
In cadru Cex-ului PSD, mai multi membri au fost exclusi din partid, cu toate ca Viorica Dancila a sustinut initial ca nu se impun sanctiuni. Au fost dati afara parlamentarii care au votat pentru investirea guvernului Orban, impreuna cu fostul ministru al Justitiei Ana Birchall si proaspatul intrat in PSD, Cosmin Gusa.
Similare
RECOMANDĂRI