Renato Usatîi a publicat un document care demonstrează că nu ar fi dat în căutare federală în Rusia
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Renato Usatîi a publicat un document care demonstrează că nu ar fi dat în căutare federală în Rusia

Liderul Partidului Politic Partidul Nostru Renato Usatîi a publicat aseară pe pagina sa de Facebook un document care demonstrează că nu ar fi dat în căutare federală de către autorităţile ruse, aşa precum a apărut în mass-media.

În documentul, care ar fi fost emis de Ministerul Afacerilor Interne din Rusia, susţine liderul PN, se menţionează că la data de 26 aprilie 2019 (atunci când a fost emis documentul) Renato Usatîi nu ar fi condamnat şi că nici nu ar fi dat în căutare pe teritoriul Federaţiei Ruse.Portalul newsmaker.md a publicat, zilele acestea, nişte informaţii potrivit cărora Renato Usatîi ar fi fost dat în căutare de către autorităţile ruse în legătură cu un caz penal. Potrivit newsmaker.md, documentul nu oferea detalii despre cazul penal.

Ieri, Renato Usatîi a reacţionat la informaţiile apărute în mass-media şi a promis că luni va face declaraţii în spaţiul online. „Elita politică a Republicii Moldova a făcut totul ca să mă distrugă. Unele personaje din Rusia, au încercat să mă facă să fiu consecvent şi ascultător. Presa din Republica Moldova scrie că sunt dat în căutare federală în Federaţia Rusă. Să ajungem până luni si vom vorbi online”, a scris fostul primar de Bălţi pe pagina sa de Facebook.

Similare
RECOMANDĂRI