Şor vrea să-i dea lecţii lui Năstase? „Ca să conduci un oraş trebuie să ai nişte cunoştinţe elementare”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Şor vrea să-i dea lecţii lui Năstase? „Ca să conduci un oraş trebuie să ai nişte cunoştinţe elementare”

Fostul primar de Orhei şi actualul deputat, dar care nu se prezintă la şedinţele Parlamentului, Ilan Şor, a venit cu o nouă postare pe pagina sa de Facebook. De data aceasta, Şor se adresează lui Andrei Năstase şi îi sugerează să renunţe la ideea de a candida la şefia Primăriei Chişinău: „Ca să conduci un oraş trebuie să ai nişte cunoştinţe elementare. Pe care nu le ai!”.

„Năstase vrea din nou să fie primar al Chişinăului. Se vede că a rezolvat toate problemele de la MAI. A eradicat criminalitatea, a asigurat ordinea publică, a obţinut „depolitizarea” activităţii poliţiei (din funcţia sa de lider de partid). Oamenii nu-şi mai încuie casele şi maşinile, se plimbă fără frică pe străzi, îşi lasă copiii să meargă la şcoală fără supraveghere. Şi a obţinut toate aceste rezultate ieşite din comun numindu-şi câţiva cumătri în funcţii importante la MAI şi oferind câteva interviuri la Jurnal TV. În asta constă geniul său de administrator. Acum, poate să se apuce şi de Chişinău”, scrie Şor. 

„Nu fă asta. Ca să conduci un oraş trebuie să ai nişte cunoştinţe elementare. Pe care nu le ai! Şi nici nu te duce capul să le înveţi. Există oameni misterioşi şi inventivi. Noi deja ne-am dat seama că misteriosul Năstase poate distruge orice. Inclusiv Chişinăul, dacă, ferească Sfântul, ajunge primar”, se mai spune în mesajul postat de liderul Partidului Politic Şor.

Amintim că oficial, candidatura lui Andrei Năstase încă nu a fost anunţată, însă deputatul Mihai Popşoi a declarat ieri că anume Năstase va fi înaintat de blocul ACUM în cursa electorală pentru fotoliul de primar al Chişinăului. 

Similare
RECOMANDĂRI