Tudor Deliu: PLDM va reveni activ pe scena politică din Republica Moldova
Sursa foto:tribuna.md Vizualizari:

Tudor Deliu: PLDM va reveni activ pe scena politică din Republica Moldova

În urma alegerilor locale din 20 octombrie, PLDM va demonstra că este o forţă care poate să facă lucruri bune pentru cetăţenii Republicii Moldova. Declaraţia aparţine liderului PLDM, Tudor Deliu.

„PLDM este de centru-dreapta. La Congresul din septembrie 2018, am introdus în programul nostru dezideratul Unirii şi nu am făcut acest lucru de dragul de a striga „hai să facem Unirea”, ci pentru că astăzi PLDM este casa unde se pot regăsi toţi. Sunt mulţi membri care acceptă dezideratul Unirii”, a subliniat Tudor Deliu în cadrul unui interviu pentru Tribuna.

Deliu declară că există deja decizia Consiliului Politic Naţional, potrivit căreia PLDM va participa la alegerile locale în calitate de concurent electoral. „Noi suntem gata şi sper că, atunci când va demara procesul de înregistrare al candidaţilor, poate chiar vom fi primii care vor face acest lucru”, a mai adăugat preşedintele formaţiunii.

Tudor Deliu susţine că candidaţii PLDM vor face un paşaport al localităţilor şi vor identifica problemele specifice fiecărei localităţi şi, apoi vor veni cu un program de acţiuni cu referire la rezolvarea acestor probleme. „Nu poţi formula un mesaj că „dacă ne alegeţi pe noi, reprezentanţii PLDM, noi vom face în toate localităţile case de cultură”, de ce să faci acolo unde ea există? Problemele vor fi specificate în funcţie de localitatea unde vor candida reprezentanţii noştri”.

Liderul PLDM mai menţionează că formaţiunea pe care o conduce este bine structurată. Deliu este convins că în urma alegerilor locale, PLDM va obţine rezultate bune şi va reveni activ pe scena politică din R. Moldova. „Sunt absolut convins că, în urma alegerilor locale din 20 octombrie, PLDM va demonstra că este o forţă care poate să facă lucruri bune pentru cetăţenii Republicii Moldova”.

Politicianul a mai precizat că va face tot posibilul ca toţi aleşii locali să fie oameni integri, profesionişti, „cu atât mai mult că în ultimul timp a fost reînnoită Curtea de etică şi arbitraj  a partidului şi, respectiv, toţi candidaţii PLDM vor fi verificaţi cu referire la integritate. Vă asigur că noi vom avea candidaţi profesionişti şi vom veni în faţa alegătorului ca să-i convingem că noi suntem cei mai buni”.
Similare
RECOMANDĂRI