USB anunţă că va participa la alegerile locale generale şi cele parlamentare anticipate
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

USB anunţă că va participa la alegerile locale generale şi cele parlamentare anticipate

Uniunea Salvaţi Basarabia a luat decizia de a participa separat la alegerile locale ordinare şi parlamentarele anticipate în circumscripţii uninominale, din data de 20 octombrie.

Decizia a fost luată în cadrul Consiliului Republican al Uniunii Salvaţi Basarabia (USB) carevs-a întrunit, astăzi, în şedinţă. Astfel, USB va avea candidaţi în toate cele 4 circumscripţii uninominale şi candidaţi la nivelul raioanelor, satelor, oraşelor, precum şi candidat la funcţia de primar general al municipiului Chişinău.
„Uniunea Salvaţi Basarabia va participa la alegerile locale şi parlamentare pentru că suntem singura forţă politică, care, pe de o parte, se opune actualei coaliţii de guvernare şi, pe altă parte, poate să ducă în Parlament candidaţi unionişti, care nu acceptă jumătăţi de măsură şi care au înţeles foarte bine că unica soluţie pentru Republica Moldova este integrarea în Uniunea Europeană prin Unirea cu România.

Suntem o formaţiune politică, care spune lucrurilor pe nume şi nu va face compromisuri aşa cum, din păcate, au făcut cei din Blocul ACUM, care au coalizat cu jumătate din binomul Plahotniuc-Dodon, adică PSRM – care înseamnă Rusia, înseamnă Est, înseamnă corupţie, înseamnă sărăcie, înseamnă Vladimir Plahotniuc.

USB este alternativa la greşeala pe care au făcut-o şi în care insistă liderii Blocului ACUM.

USB are cea mai tânără echipă politică din Republica Moldova, constituită din oameni tineri, care îşi doresc să facă ceea ce generaţia anterioară nu a reuşit să facă — Unirea. Timpul nu mai are răbdare cu noi. Am experimentat tot ce se putea de experimentat. Am experimentat guverne comuniste de stânga, am experimentat guverne pro-europene de dreapta şi, din păcate, Republica Moldova se află în acelaşi loc, adică ultimul în spaţiul european. Soluţia este Unirea.
Similare
RECOMANDĂRI