Vadim Pistrinciuc: PLDM are candidaţi pentru alegeri, dar nu-i anunţă deocamdată 
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Vadim Pistrinciuc: PLDM are candidaţi pentru alegeri, dar nu-i anunţă deocamdată 

Partidul Liberal Democrat are candidaţi pentru următoarele alegeri parlamentare, dar deocamdată nu îi anunţă pentru că există riscul ca aceştia să fie supuşi unei campanii de denigrare. Astfel a lăsat să se înţeleagă vicepreşedintele PLDM, Vadim Pistrinciuc, în cadrul emisiunii Adevărul Live.

„Noi avem deja candidaţi pentru alegeri, dar nu o să-i anunţăm acum fiindcă ei, cum o să fie anunţaţi, o să vedeţi ştiri peste 2-3 zile că unuia i-a fost găsit ceva în portbagaj, altuia în buzunare, al treilea e terorist etc. O să fie imediat neutralizaţi”, spune deputatul.

Potrivit lui, aceeaşi soartă i-ar aştepta şi pe candidaţii altor partide de opoziţie – PAS, PPDA, PL. „În 2-3 zile pe cei care sunt mai de perspectivă îi devorează”, consideră liberal-democratul. Deputatul spune că s-au făcut sondaje în raioane pentru a vedea care sunt liderii de opinie din regiuni, pe care a putut, cei de la putere i-au atras de partea lor, iar cei care nu s-au lăsat influenţaţi – ar avea probleme. „Potenţialii lideri regionali, care pot să candideze pe anumite circumscripţii sunt imediat anihilaţi”, spune Vadim Pistrinciuc.

Similare
RECOMANDĂRI