Vicepreşedintele Partidului  Platforma DA despre decizia Maiei Sandu de  desemnare a candidaturii pentru funcţia de premier: Luni vom decide la Biroul politic al partidului
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Vicepreşedintele Partidului Platforma DA despre decizia Maiei Sandu de desemnare a candidaturii pentru funcţia de premier: Luni vom decide la Biroul politic al partidului

Partidul Platforma Demnitate şi Adevăr (DA) a luat act de decizia preşedintelui R. Moldova, Maia Sandu, de a o desemna pe Natalia Gavriliţa în calitate de candidat pentru funcţia de prim-ministru al Republicii Moldova. Despre acest lucru a declarat vicepreşedintele Partidului Platforma DA, în cadrul emisiunii „Punctul pe AZi” de la TVR MOLDOVA.

„Este dreptul constituţional al preşedintelui R. Moldova, Maia Sandu, de a desemna un candidat la funcţia de prim-ministru. Nu prea înţeleg de ce acest lucru s-a produs cu atâta reţinere. Noi am luat act de această decizie, am luat act şi de faptul că dna Maia Sandu mai mult a solicitat formal desemnarea Nataliei Gavriliţa”, a spus Alexandru Slusari.

El a spus că luni se va convoca biroul politic al formaţiunii şi va lua o decizie dacă va susţine sau nu candidatura Nataliei Gavriliţa la funcţia de premier al R. Moldova. „Decizia aparţine partidului, eu am ţinut cont că preşedintele Maia Sandu a menţionat că propunerea este pur formală pentru declanşarea alegerilor anticipate, cel puţin eu aşa am înţeles”, a spus Alexandru Slusari.

Amintim că preşedintele Maia Sandu a anunţat că o propune pe Natalia Gavriliţă la funcţia de prim-ministru.

PAS a anunţat deja că nu va vota Guvernul Gavriliţă.

Cine este Natalia Gavriliţă, propunerea Maiei Sandu la funcţia de premier al Republicii Moldova

Similare
RECOMANDĂRI