Vitalia Pavlicenco s-a înscris în cursa electorală pentru fotoliul de deputat în circumscripţia nr.50
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Vitalia Pavlicenco s-a înscris în cursa electorală pentru fotoliul de deputat în circumscripţia nr.50

Preşedintele Partidului Naţional Liberal, Vitalia Pavlicenco, este primul candidat  înregistrat pentru alegerile parlamentare noi în circumscripţia nr.50 la Vest de Moldova. Potrivit unui comunicat de presă al formaţiunii politice, Vitalia Pavlicenco, care a mai fost deputat în două legislaturi, a adunat de la simpatizanţi şi susţinători un număr de 555 de semnături,  transmite IPN.

„În Parlament este nevoie de o voce distinctă, care reprezintă primul partid statutar unionist, partid ce a demonstrat în justiţie că obiectivul Unirii este un obiectiv constituţional în statul nostru românesc”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, printre semnatari se află persoane cunoscute, reprezentanţi ai profesiilor liberale, cetăţeni de diferite etnii, „convinşi că o persoană curajoasă şi cu vederi clare pro-româneşti, implicit pro-euroatlantice, ar contribui la o mai bună calitate a procesului legislativ în interesul celor mulţi”.

În comunicat se mai arată că Vitalia Pavlicenco îi îndeamnă pe concurenţi şi pe adepţii acestora să respecte limitele bunului simţ, să nu afirme neadevăruri şi îi invită pe toţi doritorii la un dialog civilizat în diferite formate, inclusiv pe reţelele de socializare.

„Vitalia Pavlicenco va veni, conform legii, cu materiale explicative pe subiectele „De ce candidez” şi „Care îmi sunt planurile în Parlament””, se arată în comunicat.

Similare
RECOMANDĂRI