ZdG: Cheltuielile PSRM în şase luni, cât bugetul pentru trei ani al localităţii Sadova
Vizualizari:

ZdG: Cheltuielile PSRM în şase luni, cât bugetul pentru trei ani al localităţii Sadova

Cheltuielile timp de şase luni ale PSRM, 7,8 milioane de lei, sunt, spre exemplu, de trei ori mai mari decât banii alocaţi din bugetul de stat în 2019 pentru Sadova, localitatea de baştină a liderului neoficial al formaţiunii, preşedintele Igor Dodon. În jumătate an, bugetul total a partidului a constituit însă 9,5 milioane de lei, scrie Ziarul de Gardă.

Cinci milioane de lei socialiştii îi aveau în cont la 1 ianuarie 2019 de anul trecut, iar în şase luni au încasat de la bugetul de stat subvenţii de 3,7 milioane de lei şi cotizaţii de membru de partid în valoare de 700 de mii de lei.

Banii, socialiştii i-au cheltuit în modul următor: aproape un milion de lei a mers pentru întreţinerea sediilor, 653 de mii de lei a constituit remunerarea angajaţilor, iar pentru presă şi publicitate au fost investiţi 841 de mii de lei. Cheltuieli importante s-au făcut şi pentru telecomunicaţii, 242 de mii de lei.

Cinci milioane de lei PSRM a transferat din bugetul partidului pe contul electoral deschis în campania pentru alegerile parlamentare din 24 februarie 2019.

Citeşte continuarea pe Zdg.md.

Similare
RECOMANDĂRI