Zinaida Greceanîi i-a prezentat ambasadorului SUA pachetul de propuneri al PSRM pentru formarea unei majorităţi parlamentare
Sursa foto:socialistii.md Vizualizari:

Zinaida Greceanîi i-a prezentat ambasadorului SUA pachetul de propuneri al PSRM pentru formarea unei majorităţi parlamentare

Preşedinta Partidului Socialiştilor, Zinaida Greceanîi, a avut o întrevedere cu ambasadorul SUA în Republica Moldova, Dereck Hogan.

Lidera Partidului Socialiştilor, în cadrul acestei întrevederi, i-a prezentat ambasadorului SUA, Dereck Hogan, pachetul de propuneri al PSRM, pentru formarea unei majorităţi parlamentare şi alegerea unui Guvern funcţional.

Zinaida Greceanîi a precizat că „politicienii care au dorinţă reală pentru a forma o majoritate parlamentară eficientă, trebuie să se dezică de declaraţiile politice populiste şi să iniţieze negocieri raţionale”, se precizează într-un comunicat de presă al formaţiunii.

Preşedinta PSRM a mai adăugat că o condiţie importantă pentru atragerea investiţiilor pentru dezvoltarea economiei din R. Moldova este prezenţa unei guvernări funcţionale şi stabile în ţară, dar nu a unui Guvern minoritar temporar.

Zinaida Greceanîi este de părere că fără o guvernare eficientă, economia Republicii Moldova se va confrunta cu o recesiune şi cu scăderea bunăstării cetăţenilor R. Moldova.
Similare
RECOMANDĂRI