Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Avantajele certificării produselor cu Indicaţie Geografică Protejată, la Obiectiv Comun

Despre avantajele certificării cu IGP, paşii pe care antreprenorii trebuie să-i întreprindă şi cum sunt recunoscute produsele autentice la nivel european, discutăm, astăzi, la Obiectiv Comun.

Într-o eră a consumerismului, unde există o paletă foarte largă de produse fabricate la scară mondială, mărfurile autentice locale îşi fac încet, dar sigur, loc pe piaţă. În Republica Moldova, există posibilitatea de a certifica un produs autohton cu denumirea de Indicaţie Geografică Protejată, care este un indicator al calităţii. Mai nou, turiştii au un nou instrument cu ajutorul căruia pot explora ţara.

Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a lansat Harta interactivă a produselor tradiţionale din Republica Moldova. Aceasta poate fi accesată online şi oferă informaţii despre produsele tradiţionale din diferite regiuni ale ţării.

Invitaţii în studio sunt: Sergiu Harea, preşedinte Camera de Comerţ şi Industrie; Andrei Popa, director Agenţia de Stat pentru Proprietatea Intelectuală şi Sergiu Moruz, antreprenor.

Emisiunea Obiectiv Comun începe la ora 17:00 şi poate fi urmărită în direct pe TVR MOLDOVA, live pe Facebook şi tvrmoldova.md

Similare
RECOMANDĂRI