China transmite torţa Italiei. Ceremonia de închidere a JO Beijing 2022, în direct la TVR MOLDOVA
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

China transmite torţa Italiei. Ceremonia de închidere a JO Beijing 2022, în direct la TVR MOLDOVA

Duminică, 20 februarie, se scrie ultimul capitol al Jocurilor Olimpice de Iarnă Beijing 2022. Ceremonia de închidere a JO se vede în direct la TVR MOLDOVA. După 19 zile de întreceri la 15 sporturi, cea de-a doua ediţie a Jocurilor Olimpice, desfăşurată sub semnul pandemiei de COVID-19, a ajuns la final.

China, care a scris istorie în aceste zile, Beijing fiind primul oraş care a găzduit atât Jocuri Olimpice de vară, cât şi de iarnă, va transmite torţa Italiei. Peste 4 ani, cea mai importantă competiţie a lumii se va întoarce în Europa. În timpul ceremoniei de închidere a JO, primarii oraşelor gazdă, Milano şi Cortina D’Ampezzo, vor primi steagul olimpic.

Telespectatorii vor putea urmări ceremonia de închidere a Jocurilor Olimpice de iarnă Beijing 2022 în direct la TVR MOLDOVA, începând cu ora 14.00. Ne vor fi alături cu informaţii, statistici de ultimă oră şi amănunte despre show-ul pregătit comentatorii sportivi ai TVR, Monica Bucur şi Cristian Mîndru.

Ca şi festivitatea de deschidere, ceremonia de închidere va avea loc pe Stadionul Naţional din Beijing, celebrul Cuib de Pasăre, care a găzduit şi întreceri la Jocurile Olimpice de vară din 2008. Ceremonia de închidere va purta semnătura lui Zhang Yimou, care a regizat festivităţile de la Beijing 2008, dar şi pe 4 februarie 2022.

Deşi numărul spectatorilor va fi mic, atmosfera va fi însufleţită de reprezentanţii celor 91 de comitete olimpice naţionale participante la Beijing 2022.

„Ca de obicei, desfăşurătorul spectacolelor artistice este secret, dar punerea în scenă va avea loc sub semnul celor 3 S - Simplu, Sigur, Splendid, al Noului An Chinezesc şi evident sub motto-ul Mai repede, mai sus, mai puternic – împreună!. Va fi un spectacol regizat de o personalitate a lumii artistice nominalizată la Oscar, iar rezultatul nu poate fi decât specatculos”, ne asigură jurnalista Monica Bucur.

Românii sunt conectaţi la ritmul şi frumuseţea sporturilor de iarnă prin intermediul Televiziunii Române, official broadcaster Beijing 2022, care asigură, în acest an, transmisiuni directe şi înregistrări de la Jocurile Olimpice, pe posturile sale principale – TVR 1 şi TVR 2. TVR Moldova este official broadcaster al transmisiunilor pe teritoriul Republicii Moldova. 
Similare
RECOMANDĂRI