Cum funcţionează marketingului în perioada sărbătorilor de iarnă, aflaţi la Obiectiv Comun
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Cum funcţionează marketingului în perioada sărbătorilor de iarnă, aflaţi la Obiectiv Comun

În prezent a face cumpărături înseamnă mai mult decât o cale de a-ţi procura cele necesare traiului. Modalitate de obţinere şi actualizare a informaţiilor despre lume, prilej de comunicare, mod de relaxare, shopping-ul înseamnă toate aceste lucruri şi încă multe altele la un loc. Cum funcţionează marketingului în perioada sărbătorilor de iarnă aflaţi din emisiunea Obiectiv Comun.

În perioada sărbătorilor forfota cumpărăturilor este din ce în ce mai mare. Felul în care cumpărăm de sărbători a devenit obiect de studiu nu doar pentru specialistii in marketing, ci şi pentru psihologi, biologi, antropologi, sociologi, economişti.

Vitrinele magazinelor sunt mai atrăgătoare, cormecianţii fac oferte pe care nu le putem refuza, iar promoţiile de sărbători ne fac să ”stăm la coadă” oriunde vedem reduceri de sezon.
 
Descoperim misterele marketingului de sărbători, modul în care acesta funcţionează şi informăm consumatorii despre drepturile de care dispun, împreună cu Nicolai Olaraşu, inspector principal Agenţia pentru Protecţia Consumatorilor şi Supravegherea Pieţei şi Alexandru Negruţă, lectori universitar, specialist în markeing. 

Emisiunea începe la ora 17:00 şi poate fi urmărită în direct pe TVR MOLDOVA, live pe Facebook şi tvrmoldova.md.

Similare
RECOMANDĂRI