Dăruieşte Românie! În fiecare zi de vineri, de la 21.30, la TVR Internaţional şi online pe TVR+ şi de la 23.00, la TVR MOLDOVA
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Dăruieşte Românie! În fiecare zi de vineri, de la 21.30, la TVR Internaţional şi online pe TVR+ şi de la 23.00, la TVR MOLDOVA

Artişti, vedete, personalităţi ale vieţii româneşti vă împărtăşesc bucurii, emoţii şi trăiri, mărturisind propria poveste ca români, în fiecare zi de vineri, de la 21.30, la TVR Internaţional şi online pe TVR+ şi de la ora 23.00 la TVR MOLDOVA.

Carmen Târnoveanu vă prezintă în această seară o ediţie specială dedicată Zilei Românilor de Pretutindeni.

Duminică, 26 mai, sunt sărbătoriţi românii din toate colţurile lumii.

De câte ori v-a măcinat dorul de casă, de cei dragi? De câte ori aţi privit spre ţara aceasta în care am fost aşezaţi, cu inima răvăşită de amintiri?

Sunt întrebări la care răspund cu sinceritate, invitaţii emisiunii: Corina Chiriac, Oana Sârbu, Flavius Teodosiu, Adrian Naidin, AG Weinberger, Ana Cebotari, Daniel Iordăchioaie.

***

Dăruieşte Românie! prezintă în fiecare vineri, de la ora 21.30, povestea românilor de pretutindeni, într-un format de divertisment pe care TVR Internaţional l-a pregătit pentru a ne bucura de cei 24 de ani de existenţă în viaţa românilor care trăiesc dincolo de graniţele României, fiind, în prezent, singurul canal de televiziune cu programe proprii, specifice pentru românii din străinătate.

(w640) carmen tar

Moderator: 
Carmen Târnoveanu
Producător:
 Dan Paul Ionescu 
Coordonator proiect:
 Cristina Leorenţ

Similare
RECOMANDĂRI