Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Despre programele educaţionale care stimulează antreprenoriatul creativ în rândul tinerilor, la Obiectiv Comun

În această seară, la Obiectiv Comun, discutăm despre programele educaţionale care stimulează antreprenoriatul creativ în rândul tinerilor şi potenţialul de dezvoltare a industriei creative.

Publicitatea, producţia de film şi animaţie, design grafic, design de interior şi arhitectură sunt doar câteva verticale ale industriei creative. O industrie care face paşi înceţi, dar siguri în economia naţională. La nivel mondial însă aceasta se dezvoltă cu paşi repezi.

Economia modernă nu se poate baza doar pe industriile tradiţionale, ci mai mult pe creativitate, inovaţie şi imaginaţie. În cadrul emisiunii de astăzi vom discuta despre cum se dezvoltă industria creativă din Republica Moldova, provocările domeniului şi perspectivele de viitor.

În platoul emisiunii vor fi: Vasile Braga, director executiv Asociaţia Companiilor de Creaţie din Moldova şi Dumitru Gangaliuc, antreprenor RiftTime. Prin telefon, Sabina Baciu, director executiv al Asociaţiei ORICUM, România.

Emisiunea Obiectiv Comun începe la ora 17:00 şi poate fi urmărită în direct pe TVR MOLDOVA, live pe Facebook şi tvrmoldova.md.
Similare
RECOMANDĂRI