Ediţii speciale, în ziua alegerilor, la TVR MOLDOVA
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ediţii speciale, în ziua alegerilor, la TVR MOLDOVA

TVR MOLDOVA ţine pulsul zilei alegerilor locale şi ale celor parlamentare parţiale. Fii cu ochii pe TVR MOLDOVA şi află de la corespondenţii noştri actualitatea de moemnt din întreaga ţară.

Astăzi începem ziua cu o Ediţie Specială de la ora 10:00, apoi la ora 13:00 discutăm despre mersul scrutinului. De la ora 16:00 jurnaliştii TVR MOLDOVA vă aşteaptă la o nouă Ediţie Specială. La ora 18:30 Victoria Ocară îi are ca invitaţi pe jurnalistul TVR Mihai Rădulescu şi Mihai Mogâldea.
 
Seara se încheie la ora 21:00 când Mihai Rădulescu vă aşteaptă la o Ediţie Specială de sumar în trei părţi. De la ora 21:00 intră în direct cu ION TĂBÂRŢĂ, analist politic , PAVEL POSTICĂ, director de programe Promo-LEX, şeful misiunii de observatori şi analistul ŞTEFAN GLIGOR. Prin telefon de la Bucureşti vor interveni Europarlamentarul Siegfried Mureşan şi Dan Dungaciu preşedintele Fundaţiei Universitare a Mării Negre.

De la ora 22:00 Mihai Rădulescu îi are ca invitaţi pe comentatorul Corneliu Ciurea, Teodor Cârnaţ, expert constituţionalist, ia rprin telefon de la Bucureşti vor interveni analistul politic Arman Goşu şi europarlamentarul Eugen Tomac.

În ultima parte a Ediţiei speciale în studiou vor veni analistul politic Veaceslav Berbeca, candidatul PUN Octavian Ţîcu şi consilierul PSRM Fadei Nagacevshi. Prin telefon vor interveni analistul de politică externă Iulian Chifu.

Nu rataţi nici telejurnalele TVR MOLDOVA şi urmăriţi-ne pe site www.tvrmoldova.md şi pe pagina noastră de Facebook.
Similare
RECOMANDĂRI