Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

În fiecarea seară, de luni până vineri, de la 19:00, la TVR MOLDOVA punem Punctul pe AZi

TVR MOLDOVA aduce în fiecare seară în discuţie principalele subiecte ale zilei. De luni până vineri, de la ora 19:00, Victoria Bucătaru şi Vasile Munteanu îţi aduc invitaţi potriviţi care te fac să înţelegi logica evenimentelor.

Vasile Munteanu, este licenţiat în jurnalism, profesie la care a visat  încă, din clasa a VII-a. Prima experienţă în televiziune a fost la postul Moldova 1. În 2015, a luat, deocamdată, cea mai grea şi responsabilă decizie. Vasile Munteanu s-a alăturat familiei TVR, echipei TVR MOLDOVA, în care se regăseşte aproape perfect, alături de oameni dragi şi profesionişti desăvârşiţi. „TVR MOLDOVA este unul din puţinele posturi tv din stânga Prutului care aduce în casele oamenilor informaţii obiective şi echidistante, acesta fiind şi rolul instituţiilor media – de a informa şi forma corect societatea”, spune Vasile Munteanu.

Victoria Bucătaru face parte din echipa Asociaţiei pentru Politica Externă de 9 ani. Este autoarea mai multor publicaţii privind politica externă şi de securitate a Republicii Moldova, relaţia R. Moldova cu Uniunea Europeană şi politice de securitate regionale. Pe parcursul carierei sale Victoria a colaborat cu mai multe instituţii şi organizaţii guvernamentale şi nonguvernamentale locale, dar şi internaţionale precum Freedom House, Ministerul Austriac al Apărării şi Sportului, Institutul Leton de Afaceri Internaţionale, Universitatea din Tampere şi Universitatea Leipzig.
Similare
RECOMANDĂRI