Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Interpreta Olga Ciolacu este invitata ediţiei de astăzi „ÎNVINGĂTORI. VREMURI ŞI DESTINE”

Crezul vieţii ei sună astfel: ”Să ordoni ca un rege şi să munceşti ca un rob. Artistul domină publicul prin creaţie, dar ca să ajungă până aici, trebuie să muncească asemeni unui sclav”.

Sunt mai mult de 40 de ani de când se lasă dominată de mama-creaţie. Protagonista ediţiei de astăzi a emisiunii „Învingători. Vremuri şi Destine” este Olga Ciolacu, interpreta care comunică cu publicul său prin gânduri profunde puse pe note muzicale şi destăinuie publicului secretul armoniei din sufletul său.

Emisiunea începe la ora 18:30 şi poate fi urmărită LIVE, pe pagina de Facebook TVR MOLDOVA sau pe tvrmoldova.md. „Învingători. Vremuri şi Destine” este difuzată şi pe TVR Internaţional, în fiecare vineri, la 21:30.

Amintim că TVR MOLDOVA vă aşteaptă în fiecare sâmbătă de la ora 18:30, cu o nouă emisiune. ”Învingători. Vremuri şi destine” aduce în prim plan personalităţi din domeniul cinematografiei şi teatrului, oameni de cultură remarcabili, cu poveşti de viaţă pe măsură. În premieră pentru Republica Moldova, artişti basarabeni vin în faţa publicului cu mărturii inedite despre viaţa lor de dincolo de scenă, adesea mai impresionantă decât orice scenariu.
 
Similare
RECOMANDĂRI