„Obiectiv Comun”: Activitatea Horeca în valul IV al pandemiei de COVID-19
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

„Obiectiv Comun”: Activitatea Horeca în valul IV al pandemiei de COVID-19

Pandemia de COVID-19 a schimbat realităţi şi a impus noi reguli de activitate pentru societate. Industria turismului şi HoReCa sunt domenii puternic afectate de criză, iar specialiştii susţin că instabilitatea economică poate fi diminuată prin asigurarea unor instrumente digitale şi implementarea unor măsuri de sprijin. Noile reguli de activitate anunţate de Comisia Naţională pentru Sănătate Publică, impactul economic şi reinventarea sectorului ospitalier sunt subiectele emisiunii Obiectiv Comun de astăzi.

Invitaţii ediţiei sunt:

ANETA ZASAVIŢCHI, preşedinte Asociaţia Naţională a Restaurantelor şi Localurilor de Agrement;
DUMITRU CEBOTARESCU, proprietar reţea de restaurante;
ROMAN CHIRCA, expert economic;
STERICĂ FUDULEA, secretar general CNIPMMR  România.

Emisiunea „Obiectiv Comun” începe la ora 17.00 şi poate fi urmărită pe TVR MOLDOVA, dar şi online pe pagina de Facebook.
Similare
RECOMANDĂRI