„Studio Olimpic”, astăzi, de la ora 17:00, la TVR MOLDOVA, cu Dragoş Bocanaciu şi Octavian Ţîcu
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

„Studio Olimpic”, astăzi, de la ora 17:00, la TVR MOLDOVA, cu Dragoş Bocanaciu şi Octavian Ţîcu

De la ora 17:00, Dragoş Bocanaciu face sinteza evenimentelor de la Jocurile Olimpice în emisiunea Studio Olimpic. Moderatorul TVR îl are ca invitat pe Octavian Ţîcu, fost participant la Jocurilor Olimpice din Atlanta.

Vom vorbi despre festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo, dar şi despre evoluţia arcaşilor Dan Olaru şi Alexandra Mîrca.

Republica Moldova are 20 de sportivi calificaţi la Jocurile Olimpice, la douăsprezece probe diferite, în timp ce România este reprezentată de 101 sportivi, care concurează la 17 discipline sportive.

Românii de pe ambele maluri ale Prutului vor simţi pulsul mişcării olimpice prin intermediul Televiziunii Române, official broadcaster Tokyo 2020, ce va asigura, în acest an, peste 200 ore de transmisiuni directe şi înregistrări de la Jocurile Olimpice.

În perioada 23 iulie – 8 august, Televiziunea Română va transmite în direct şi înregistrat cea mai aşteptată ediţie a Jocurilor Olimpice de până acum, #Tokyo2020. Chiar dacă nu din tribune, vom fi alături de sportivii români calificaţi la JO de vară, urmărind transmisiunile TVR 1, TVR 2, TVR 3, TVR Moldova.

La TVR 1 vor putea fi văzute probe de canotaj, atletism, înot, meciuri importante de fotbal, handbal şi baschet, dar şi tenis de masă, tir cu arcul, scrimă.

La TVR 2, telespectatorii vor putea vedea gimnastica, dar şi probe din atletism şi handbal, iar la TVR 3, vom viziona volei, baschet şi alte discipline. Într-o grilă dedicată aproape exclusiv Jocurilor Olimpice, pe perioada 23 iulie - 8 august,

TVR Moldova va oferi telespectatorilor cele mai interesante probe la care participă românii, precum şi marile competiţii de gimnastică, atletism, canotaj etc.
Similare
RECOMANDĂRI