Telejurnalul TVR MOLDOVA, 7 ani de la prima transmisie
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Telejurnalul TVR MOLDOVA, 7 ani de la prima transmisie

Telejurnalul TVR MOLDOVA aniversează, pe 1 noiembrie 2021, şapte ani de la prima ediţie, difuzată în direct, din studioul TVR de la Chişinău. Echipa ştirilor TVR MOLDOVA realizează două tronsoane informative, difuzate de luni până vineri, de la orele 13.00 şi 18.00, şi în weekend, cel de la ora 18:00. Prezentatori sunt jurnaliştii Vadim Cheptănaru şi Carina Muller.

„Putem spune că Telejurnalul are deja cei şapte ani de acasă, ţinând cont de momentul lansării - 1 noiembrie 2014. În această perioadă, echipa ştirilor de la Chişinău a creat o punte de legătură solidă între cele două maluri ale Prutului”, declară Vasile Munteanu, directorul Ştirilor TVR MOLDOVA.

„În cei şapte ani de existenţă, principala emisiune informativă a TVR MOLDOVA a devenit un model de imparţialitate, profesionalism şi obiectivitate în peisajul mediatic din Republica Moldova. Echipa ştirilor promite să rămână, în continuare, la fel de angajată în promovarea adevărului, a valorilor comune româneşti, europene şi euroatlantice şi va contribui, de asemenea, şi mai mult la apropierea românilor de pe ambele maluri de Prut”, mai spune Vasile Munteanu.

De şapte ani, echipa Ştirilor TVR MOLDOVA aduce în casele telespectatorilor informaţie promptă şi echilibrată, comentează şi analizează cele mai importante evenimente interne şi internaţionale, cu impact pentru viaţa politică, socială, culturală a Republicii Moldova.

De asemenea, jurnaliştii ştirilor TVR MOLDOVA realizează campanii de informare pe subiecte de larg interes pentru public. Telejurnalul de la ora 18.00 realizat de echipa TVR din Chişinău este rpreluat şi de TVR 3 şi TVR Internaţional, pentru telespectatorii aflaţi dincolo de graniţele Republicii Moldova.
Similare
RECOMANDĂRI