TU VOTEZI ROMÂNIA! LA TVR MOLDOVA! Candidatul PNL, Viorel Badea, invitatul lui Mihai Rădulescu
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

TU VOTEZI ROMÂNIA! LA TVR MOLDOVA! Candidatul PNL, Viorel Badea, invitatul lui Mihai Rădulescu

„Basarabia se trezeşte! Acum, mai mult ca niciodată, va trebui sa punem cu toţii umărul! Votează sigur!! Votează in siguranţă!! Votul prin corespondenţă va arăta românilor din Ţară ca ne pasă de viitorul nostru, al tuturor. Împreună dezvoltăm România! Şi Pentru ca la fraţi nu este frumos sa mergi cu mâna goală, în drum spre Chişinău, merg cu o veste bună: România va dona o parte din vaccinurile anti-Covid Basarabiei” spune Viorel Badea, candidatul PNL.

Domnia sa este invitatul emisiunii moderate de jurnalistul TVR, Mihai Rădulescu, din studioul de la Chişinău. Aşteptăm întrebările dumneavoastră pentru candidatul PNL, pe pagina noastră de Facebook. 

Reprezentanţii partidelor de la Bucureşti încearcă să convingă cetăţenii români din Republica Moldova că le merită votul pentru Parlamentul României. 
Pe 6 decembrie, în România vor avea loc Alegeri Parlamentare. Cum vor evolua relaţiile România-Republica Moldova în următorii 4 ani? Care sunt perspectivele economice, sociale şi culturale de colaborare şi dezvoltare? Ce prevăd programele electorale ale partidelor politice din România? Află răspunsurile de la TVR MOLDOVA!

Urmăreşte emisiunea în direct, adresează întrebări, implică-te! Şi TU VOTEZI ROMÂNIA!
Similare
RECOMANDĂRI