TU VOTEZI ROMÂNIA! LA TVR MOLDOVA! Candidatul PPU SL, Daniel Ionaşcu, invitatul lui Mihai Rădulescu
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

TU VOTEZI ROMÂNIA! LA TVR MOLDOVA! Candidatul PPU SL, Daniel Ionaşcu, invitatul lui Mihai Rădulescu

„După 30 de ani de răzbunări şi conflicte, sub ameninţarea Pandemiei şi a unui crize economice care nu iartă pe nimeni, noi, umaniştii credem că a venit, în sfârşit, vremea să renunţăm la neîncredere şi ură! Să fim puternici împreună, nu slabi separat. Să ne recuperăm demnitatea, onoarea şi curajul. Să avem credinţă în România!”, spune candidatul PPU SL, Daniel Ionaşcu şi adresează un mesaj direct şi cetăţenilor din Republica Moldova.

„Îmi doresc din toată inima să pot duce mai departe dragostea faţă de ţară, aşa cum a făcut şi marele poet Grigore Vieru".

Daniel Ionaşcu, candidatul PPU SL este invitatul emisiunii moderate de jurnalistul TVR, Mihai Rădulescu, din studioul de la Chişinău. Aşteptăm întrebările dumneavoastră pentru candidatul PPU SL, pe pagina noastră de Facebook. 

Reprezentanţii partidelor de la Bucureşti încearcă să convingă cetăţenii români din Republica Moldova că le merită votul pentru Parlamentul României. 
Pe 6 decembrie, în România vor avea loc Alegeri Parlamentare. Cum vor evolua relaţiile România-Republica Moldova în următorii 4 ani? Care sunt perspectivele economice, sociale şi culturale de colaborare şi dezvoltare? Ce prevăd programele electorale ale partidelor politice din România? Află răspunsurile de la TVR MOLDOVA!

Urmăreşte emisiunea în direct, adresează întrebări, implică-te! Şi TU VOTEZI ROMÂNIA!
Similare
RECOMANDĂRI