Foto. Un nou sezon „Învingători. Vremuri şi Destine”
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Foto. Un nou sezon „Învingători. Vremuri şi Destine”

Începând cu 6 octombrie, la TVR MOLDOVA va fi difuzată o nouă serie de ediţii a emisiunii „Învingători. Vremuri şi Destine”. Noi personalităţi, noi poveşti de viaţă, care impresionează şi inspiră, vor delecta telespectatorii în fiecare sâmbătă, de la 18:30.

În noul sezon, invitaţii speciali ai emisiunii sunt artişti basarabeni, dar şi descendenţi ai artizanilor Unirii din 1918. În ediţiile speciale ale emisiunii, dedicate Centenarului Marii Uniri, sunt descrise evenimentele istorice şi aspecte inedite din viaţa personală şi profesională a celor care au făurit România Mare.

Fiecare ediţie are un farmec aparte, căci discuţiile purtate de actriţa Dana Ciobanu, prezentatoarea emisiunii, sunt pline de rafinament, eleganţă şi sinceritate. Prezenţa unui pictor şi a unui pianist talentat creează o atmosferă caldă, care predispune la confidenţe.

Invitaţii emisiunii sunt personalităţi care au în spate o carieră de succes şi un trecut care merită readus în atenţia telespectatorului, dat fiind faptul că sunt un exemplu demn de urmat, atât pentru tânăra generaţie, cât şi pentru oamenii dornici să se reinventeze.

Emisiunea va fi difuzată şi pe TVR Internaţional, în fiecare vineri, la 21:30.

 

Similare
RECOMANDĂRI