Urmăriţi „TRADIŢII DE REVELION”, sâmbătă, 1 ianuarie, ora 00.05, la TVR MOLDOVA
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Urmăriţi „TRADIŢII DE REVELION”, sâmbătă, 1 ianuarie, ora 00.05, la TVR MOLDOVA

De Revelion, vom petrece împreună. Imediat după miezul nopţii, Tatiana Slivca şi invitaţii emisiunii „TRADIŢII” vă aşteaptă la o ediţie de sărbătoare. În noaptea dintre ani, artişti valoroşi ai neamului nostru vor intra în casele tuturor românilor cu mai multe cântece, dansuri, obiceiuri şi voie bună.

Timp de trei ore, Nicolae Botgros, Ioana Căpraru, Nicolae Gribincea şi Ansamblul Etnofolcloric „Plăieşii”, Ansamblul „Crenguţă de Iederă”, Silvia Zagoreanu, Igor Rusu, Suzana Popescu, Mihai Ciobanu, Viorica Lupu, Mariana Dobzeu şi mulţi alţii vor dărui toată energia lor pozitivă, vor împărtăşi gânduri alese, vor dansa şi, bineînţeles, vor cânta. Gazda evenimentului a fost Chateau Purcari.






 
Izvorâte din experienţă şi înţelepciune de viaţă, din bucurie sau durere, din năzuinţele şi dorurile românului, din setea de linişte sau din dragostea pentru frumos, obiceiurile şi datinile populare româneşti transmit valori şi creează punţi între generaţii. Conform tradiţiei, în noaptea de Anul Nou, trebuie să se audă cât mai mult zgomot pentru a alunga toate spiritele rele şi pentru a se împlini gândurile bune! 








 
Emisiunea „TRADIŢII DE REVELION” este o producţie TVR Moldova şi va putea fi urmărită pe 1 ianuarie 2022, la ora 00.05 şi, în reluare, la ora 14.55.
De asemenea, programul va putea fi urmărit de românii din întreaga lume pe TVR Internaţional, sâmbătă, 1 ianuarie, de la ora 16.50.





Vă invităm să ne urmăriţi şi pe pagina de facebook a postului TVR Moldova dar şi pe canalul nostru de YouTube. Prima parte se va difuza la ora 00.05, partea a doua va începe la ora 01.15 şi cea de-a treia parte va fi difuzată la ora 02.25.
 
Similare
RECOMANDĂRI