Va fi sau nu război la graniţa dintre Ucraina şi Rusia?  Este tema principală a emisiunii de politică externă „Conexiuni” de la TVR Moldova
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Va fi sau nu război la graniţa dintre Ucraina şi Rusia? Este tema principală a emisiunii de politică externă „Conexiuni” de la TVR Moldova

Va fi sau nu război la graniţa dintre Ucraina şi Rusia? Este tema principală a emisiunii de politică externă „Conexiuni”, care va fi difuzată astăzi, la TVR Moldova.

Iulian Fruntaşu şi invitatul său permanent, directorul executiv al IPRE, Iulian Groza, vor discuta despre comasarea de trupe şi armamant greu, despre discuţia dintre Joe Biden şi Vladimir Putin, despre poziţia NATO în acesta problema cu Dumitru Mânzărari şi Angela Grămada , experţi pe securitate.

Din Kiev veţi putea vedea care este poziţia analistului Mykhailo Samus, Director New Geopolitics Research Network intervievat de jurnalistul TVRMoldova, Constantin Uzdris. Tot la „Conexiuni” urmăriţi şi analiza celor mai importante evenimente de pe scena internaţională.

Emisiunea începe la ora 19:00 şi poate fi urmărită pe TVR Moldova, pe pagina noastră de Facebook, precum şi pe site-ul tvrmoldova.md.
Similare
RECOMANDĂRI