Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Ziua Independenţei, la TVR MOLDOVA

 Acum trei decenii, la Chişinău, românii basarabeni scriau o filă nouă în istoria lor. Republica Moldova se rupea de trecutul sovietic şi devenea independentă faţă de colosul de la răsărit. Pe 27 august, Ziua Independenţei se vede la TVR MOLDOVA in programe speciale, dedicate unei Zile speciale. Cu transmisiuni live din centrul Chişinăului, comentate în direct, precum şi cu imagini de la Parada Militară organizată de către autorităţile din Republica Moldova.

Cu începere de la ora 09.00  vă invităm să urmăriţi o Ediţie Specială moderată de către jurnalistul TVR MOLDOVA, Vadim Cheptanaru. Invitat în studio va fi Valentin Dolganiuc deputat al Parlamentului 90.

Cu începere de la ora 12.00 jurnalista TVR MOLDOVA, Ileana Pârgaru, va modera o nouă Ediţie Specială. Vom difuza transmisiunea în direct a conferinţei de presă a preşedinţilor Republicii Moldova, României, Ucrainei şi Poloniei. Despre semnificaţia vizitelor celor trei şefi de state în R. Moldova vom discuta cu Iurie Reniţă, fost ambasador al Republicii Moldova la Bucureşti.

La TVR MOLDOVA, începând cu ora 17.00, vă invităm să urmăriţi o Ediţie Specială a emisiunii „Obiectiv Comun”, iar la ora 19.00 – o Ediţie Specială a emisiunii „Punctul pe AZi”.
Similare
RECOMANDĂRI