Emmanuel Macron i-a transmis lui Klaus Iohannis că o va susţine pe Laura Codruţa Kovesi la conducerea Parchetului European
Vizualizari:

Emmanuel Macron i-a transmis lui Klaus Iohannis că o va susţine pe Laura Codruţa Kovesi la conducerea Parchetului European

Preşedintele francez Emmanuel Macron i-a transmis vineri lui Klaus Iohannis că va retrage candidatura lui Jean-François Bohnert şi că o va susţine pe Laura Codruţa Kovesi la conducerea Parchetului European.

Cei doi şefi de stat au avut vineri o convorbire telefonică în care „au abordat o serie de teme europene, cu accent pe candidatul pentru funcţia de procuror-şef european”, potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale.

"Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a avut vineri, 19 iulie a.c., o convorbire telefonică cu Preşedintele Republicii Franceze, domnul Emmanuel Macron.

Cei doi omologi au abordat o serie de teme europene, cu accent pe candidatul pentru funcţia de procuror-şef european.

În virtutea bunei colaborări şi a bunei înţelegeri între cei doi şefi de stat, Preşedintele Emmanuel Macron i-a transmis Preşedintelui Klaus Iohannis că va retrage candidatura domnului Jean-François Bohnert şi că o va susţine pe doamna Laura Codruţa Kövesi la conducerea Parchetului European".

Similare
RECOMANDĂRI