Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Gesturi nobile la recepţia oferită la 30 de ani de la reîntoarcerea Familiei Regale în România

Nobili străini, lorzi, conţi, prinţi si mari personalităţi din ţară au participat la recepţia oferită de Familia Regală a României, la împlinirea a 30 de ani de când a revenit în ţară. Cei mai mulţi dintre oaspeţi fac donaţii de ani buni pentru a ajuta copii, bătrâni şi tineri talentaţi asistaţi de Fundatia Regală Margareta.

Cu un tort cu stema Casei Regale a României şi vinul Reginei, lansat special pentru această sărbătoare, s-au aniversat cei 30 de ani de la reîntoarcerea Familiei Regale în România.

La recepţia de la Palatul Regal au fost invitate personalităţi care au fost alături de Familia Regală în aceste 3 decenii.

Unii dintre străini au fost alături de Majestatea Sa Margareta chiar din ianuarie 1990, când a venit cu primele ajutoare în România.

Soprana Nelly Miricioiu a concertat la Covent Garden, Scala din Milano şi alte mari scene ale lumii, dar este mereu alături de Familia Regală, ca şi tenorul Teodor Ilincăi sau Alexandra Dariescu.

Omul de afaceri Sir George Iacobescu, primul român decorat de Regina Elisabeta a II-a Marii Britanii, a venit special de la Londra.

Similare
RECOMANDĂRI