Oraşul din România care este nominalizat pentru al doilea an la rând pe lista celor mai bune 20 de destinaţii turistice europene
Sursa foto:imagine simbol Vizualizari:

Oraşul din România care este nominalizat pentru al doilea an la rând pe lista celor mai bune 20 de destinaţii turistice europene

Toţi cei care iubesc oraşul Sibiu din România şi doresc să îl menţină şi în 2021 ca o destinaţie în atenţia turiştilor îl pot vota, de astăzi, în competiţia pentru stabilirea clasamentului celor mai bune 20 de oraşe turistice europene, organizată de Asociaţia European Best Destinations.

Votul se dă pe site-ul asociaţiei, o singură dată în 24 de ore, de la aceeaşi adresă. Sibiul este nominalizat pentru al doilea an la rând pe lista celor mai bune 20 de destinaţii turistice europene, relatează radiochisinau.md. Anul trecut, în urma voturilor, el s-a clasat pe locul al şaselea, înaintea unor oraşe precum Roma sau Paris.

În prezentarea oraşului, pe site-ul asociaţiei, primăria a pus accent anul acesta pe activităţi prin care turiştii pot respecta distanţarea şi se pot simţi în siguranţă. Sunt scoase în evidenţă centrul istoric, modalităţile de petrecere a timpului în aer liber, gastronomia regiunii şi drumeţiile în zonă. Votul se încheie în data de 10 februarie.

Similare
RECOMANDĂRI