Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Peste 25 de mii de români au urmărit în stradă parada de Ziua Naţională de la Arcul de Triumf din Bucureşti

Peste 25 de mii de români au urmărit în stradă parada de Ziua Naţională de la Arcul de Triumf din Bucureşti. Vremea frumoasă i-a făcut pe mulţi să vină cu copiii, care au avut ce vedea: defilarea militarilor şi a tehnicii de luptă. EL În acest an, cei mici s-au putut fotografia şi chiar juca pe tancuri şi rachete. Mulţi români au ales să vina cu drapelul national sau cu vestimentaţie tricoloră.

1500 de militari si 100 de masini de lupta au defilat in fata miilor de spectatori care s-au strans la Arcul de Triumf din Capitala. In premiera, Armata a adus rachete Patriot si Himars. Vremea a fost perfecta pentru sarbatoare. Asa ca a fost spectacol si pe cer. 30 de elicoptere si avioane au salutat multimea si oficialii la verticala monumentului.

Defilarea fost mai scurta decat in alti ani. A durat doar trei sferturi de ora. Suficient insa cat sa-i incante pe copii. Dupa parada militara, Piata Arcului de Triumf s-a transformat intr-o imensa zona pietonala. A fost randul spectatorilor sa defileze pe strada, spre expozitia de tehnica militara organizata in apropiere. Tancurile si rachetele au fost cucerite de copii.
Similare
RECOMANDĂRI