România, aur şi bronz la Cupa Mondială de Canotaj III de la Rotterdam
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

România, aur şi bronz la Cupa Mondială de Canotaj III de la Rotterdam

România este prezentă, în acest weekend, la a treia etapă a Cupei Mondiale de Canotaj de la Rotterdam, cu 11 echipaje şi 42 de sportivi. Tricolorii au obţinut, până acum, aur la feminin dublu vâsle şi bronz feminin patru rame.

A treia etapă de Cupă Mondială din acest an reuneşte sportivi din 42 ţări, fiind ultimul mare eveniment înainte de Campionatul Mondial de Canotaj de la Linz-Ottensheim, Austria, de la sfârşitul lunii august.

Nicoleta Ancuţa Bodnar şi Simona Geanina Radiş s-au clasat pe locul 1 la feminin dublu vâsle în Finala A şi au cucerit aurul la Cupa Mondială, după argintul de Europenele de senioare.

După o cursă fantastică şi un finish extraordinar, Ioana Vrânceanu, Viviana Iuliana Bejinariu, Mădălina Bereş, Denisa Tîlvescu s-au clasat pe locul 3 la feminin patru rame în Finala A şi au cucerit medaliile de bronz la Cupa Mondială, după argintul de la Europenele de senioare.

(w620) Ioana Vrâ

Până în acest moment, România a mai obţinut un loc 4 şi trei locuri 5.

Competiţia este găzduită, în premieră, de circuitul de regate Willem Alexander Baan şi reprezintă ultimul test în vederea calificării la Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020.

 

Similare
RECOMANDĂRI