România, promovată în cadrul celei mai mari expoziţii de turism din lume, la Londra
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

România, promovată în cadrul celei mai mari expoziţii de turism din lume, la Londra

Ministerul român al Turismului participă la cel mai mare târg de turism de tip business-to-business din lume, World Travel Market, la Londra. Standul României a fost pus la dispoziţie gratuit de către minister tuturor operatorilor de turism interesaţi de promovare în cadrul expoziţiei londoneze.

Astfel, 41 de coexpozanţi publici şi privaţi prezintă oferta turistică a României sub acelaşi acoperiş cu liderii mondiali ai industriei care împărtăşesc noile tendinţe şi inovaţii din sectorul de turism. World Travel Market este un eveniment dedicat profesioniştilor din turism din întreaga lume, desfăşurat în perioada 5 – 7 noiembrie, la Londra.

Spaţiul destinat promovării României a fost închiriat de minister, standul a fost realizat direct de către organizatorul londonez al târgului şi se întinde pe o suprafaţă de 300 de metri pătraţi destinaţi întâlnirilor business-to-business între operatorii români şi cei străini interesaţi de ţara noastră.

La cea de-a 39-a ediţie a târgului de turism de la Londra, reprezentanţii Ministerului Turismului promovează cele mai importante destinaţii turistice din România în contextul celebrării Centenarului şi al preluării Preşedinţiei Consiliului Uniunii Europene din 2019.

Vizitatorii sunt invitaţi să vizioneze filme în care sunt expuse cele mai importante destinaţii turistice din România. De asemenea, în cadrul standului Ministerului, cei care doresc pot avea parte de o experienţă inedită, călătoria virtuală prin România cu ajutorul ochelarilor VR. În plus, tradiţiile româneşti sunt puse în valoare de un pictor din Bucovina care prezintă publicului creaţii de artă populară.

World Travel Market este cea mai mare manifestare de turism din lume adresată exclusiv profesioniştilor din domeniu şi reprezentanţilor mass-media din întreaga lume.
Similare
RECOMANDĂRI