Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

TVR este şi anul acesta coproducător şi partener oficial al Concursului Internaţional George Enescu

Televiziunea Româna este şi anul acesta coproducător şi partener oficial al Concursului Internaţional George Enescu. Însă, pe fondul epidemiei de coronavirus, competiţia artistică se muta în mediul online. La TVR, iubitorii muzicii clasice vor vedea în direct concertul de deschidere al concursului de anul acesta, eveniment care se va desfaşura fără public, în sala Ateneului Român.

De la prima editie din 1958, Televiziunea Română a devenit principalul difuzor si partener de promovare al celui mai important eveniment cultural international organizat in Romania. La TVR, iubitorii muzicii clasice s-au bucurat de concerte si recitaluri de exceptie cu muzicieni remarcabili Yehudi Menuhin, Sergiu Celibidache, Lawrence Foster sau Zubin Mehta.

Anul acesta publicul este invitat sa-i sustina de acasa pe tinerii artisti care s-au inscris la sectiunile vioara, violoncel si pian ale concursului international de muzica clasica. Fiecare candidat isi va inregistra recitalul care va ajunge la juriu. In urma vizionarii vor fi alesi cei care vor merge in fazele finale ale competitiei. In prima etapa, Concursul International George Enescu se va desfasura in perioada 29 august - 20 septembrie.

Spectatorii care au achiziţionat deja bilete şi abonamente îşi vor primi integral banii înapoi. Detalii despre Concursul International George Enescu gasiti si pe site-ul http://tvr.ro. Editia de anul acesta se desăşoară sub genericul „Frumuseţe în viaţă”.
Similare
RECOMANDĂRI