Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

VIDEO. Eurovision uneşte România! Prima semifinală: organizatorii promit un spectacol la superlativ

Dăm startul unirii prin muzică, în direct de la Focşani. Mai sunt doar câteva ore de pregătiri pentru prima semifinală a Selecţiei Naţionale Eurovison care începe la ora 21.00. Organizatorii promit un spectacol la superlativ. În premieră în istoria participării României la această competiţie, vor fi cinci semifinale, organizate în cinci oraşe care, în Anul Centenarului, vor fi unite prin alegerea reprezentatului României la Eurovision 2018.

Eurovision Uneşte România este sloganul sub care se desfăşoară Selecţia Naţională.

Semifinala de la Focşani va fi transmisă în direct, de la ora 21.00, pe TVR 1, TVR Internaţional, TVR Moldova şi TVR Plus.

Va fi un spectacol grandios de lumină şi efecte speciale. Vor fi peste 70 de metri pătraţi de ecrane LED, iar 9 camere vor suprinde fiecare moment.

În competiţie sunt atât artişti debutanţi, cât şi vedete. Din cele 12 piese au rămas doar 11, pentru că un concurent s-a retras din motive de sănătate.

Vor fi şi recitaluri extraordinare Luminiţa Anghel şi trupa Pasărea Rock. Spectacolul va fi prezentat de Diana Dumitrescu şi Cezar Ouatu, iar Anca Medeleanu de la TVR Iaşi va fi alături de concurenţi în Camera verde.

Vor fi aleşi primii 3 finalişti ai Selecţiei Naionale Eurovision.

Următoarele semifinale vor avea loc la Timişoara, în Salina Turda, la Craiova şi Sighişoara.

15 melodii din cele 60 înscrise în concurs vor ajunge în Finala Naţională Eurovision, care va avea loc pe 25 februarie, la Sala Polivalentă din Bucureşti.

Similare
RECOMANDĂRI