Italia - O sală de spectacole din Torino va experimenta concertul fără telefoane mobile
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Italia - O sală de spectacole din Torino va experimenta concertul fără telefoane mobile

O celebră sală de spectacole din Torino va experimenta pentru prima dată în Italia, în noiembrie, un concert fără telefoane mobile, o regulă cerută de unii spectatori şi impusă deja de multe vedete, scrie Agerpres.

Experienţa va avea loc pe 7 noiembrie la "Hiroshima Mon Amour", o sală de concerte şi de expoziţii din oraşul italian, unde spectatorii vor fi invitaţi să îşi lase telefoanele mobile la intrare pentru o seară, a anunţat directorul Fabrizio Gargarone pe Facebook.

"Este foarte simplu. Dacă intraţi la spectacol, nu veţi avea telefonul mobil, nu veţi putea face poze, nu veţi putea vorbi pe chat şi nu veţi putea împărtăşi ceea ce vedeţi decât trăind şi povestind", a explicat Fabrizio Gargarone.

Directorul a declarat că va repeta experienţa la fiecare două luni şi va cere mai multor artişti, fără a specifica despre cine este vorba, să se alăture iniţiativei pentru a oferi publicului "ceva mai adevărat, mai direct şi, în cele din urmă, mai intim".

Cotidianul La Repubblica a scris luni că, dacă experimentul se va dovedi concludent, se va putea extinde şi la alte săli de spectacole din Italia.

Mai mulţi artişti internaţionali au introdus deja regula "No Phone" (fără telefoane mobile) la concertele lor, printre care Madonna şi cântăreţul american şi laureat al premiului Nobel pentru literatură, Bob Dylan.
Similare
RECOMANDĂRI