Joker - continuă să ocupe, pentru a doua săptămână consecutiv, primul loc în clasamentul încasărilor în SUA şi Canada
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Joker - continuă să ocupe, pentru a doua săptămână consecutiv, primul loc în clasamentul încasărilor în SUA şi Canada

Superproducţia "Joker", a studiourilor Warner Bros, a continuat să ocupe, pentru a doua săptămână consecutiv, primul loc în clasamentul încasărilor în SUA şi Canada, transmite luni AFP.

Acest film despre originea unui personaj antagonic emblematic din universul DC Comics, rivalul de moarte al lui Batman în Gotham City, a obţinut 55 de milioane de dolari în cel de-al doilea weekend de la lansare. Săptămâna trecută acest fim era instalat confortabil pe primul loc în box-office cu încasări de 93,5 milioane de dolari.

Pelicula, regizată de Todd Phillips, cu Joaquin Phoenix în rolul principal, a fost distinsă cu cel mai important premiu la ediţia de anul acesta a Festivalului de Film de la Veneţia. Filmul nu a fost ocolit nici de controverse, chiar înainte de lansarea pe marile ecrane, anumite voci exprimând temeri că filmul ar putea incita la violenţă având în vedere empatia cu care Todd Phillips îşi tratează eroul.

În pofida acestor polemici, pelicula a fost foarte bine primită de public, adunând suma de 192,7 milioane de dolari în cele 10 zile de la lansare.

 

Similare
RECOMANDĂRI