6000 de saci de deşeuri au fost adunaţi pe albia râului Bâc
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

6000 de saci de deşeuri au fost adunaţi pe albia râului Bâc

În cadrul acţiunii de salubrizare a albiei râului Bâc desfăşurată sâmbătă, 16 martie 2019 au participat peste 1500 de oameni. Timp de două ore, reprezentanţii municipalităţii, ai sectorului asociativ, agenţii economici, elevi şi cetăţeni au colectat circa 6000 de saci de deşeuri.

De asemenea, concomitent cu salubrizarea albiei râului Bâc, în cadrul acţiunii de astăzi au fost colectate şi deşeurile din preajma bazinelor de apă care traversează capitala: râuleţul Durleşti, Malina Mică, Ţiganca, Valea Trandafirilor, Holbocica, lacurile din şos. Munceşti şi str. Mihai Viteazul.
 
De dimineaţă, Primarul general interimar, Ruslan Codreanu, alături de voluntari şi angajaţii municipalităţii, a participat la acţiunea de curăţenie a albiei râului Bâc pe tronsonul str. Ismail – str. Lunca Bâcului.
 
Urmează alte 3 acţiuni planificate de municipalitate pentru zilele de 30 martie, precum şi pe 13 şi 20 aprilie pentru salubrizarea şi amenajarea oraşului în preajma Sărbătorilor de Paşti.
 
Menţionăm că pe parcursul zilei de sâmbătă, 16 martie a.c., în cadrul acţiunii de salubrizare a albiei râului Bâc, au fost evacuate 89 de curse de deşeuri.  Măsura organizată de municipalitate s-a desfăşurat în contextul Zilei mondiale a apei.
Similare
RECOMANDĂRI