FOTO. UPDATE. Accident grav în Chişinău. Încă unul din angajaţii Cancelariei de Stat a decedat la spital
Sursa foto:Politia Vizualizari:

FOTO. UPDATE. Accident grav în Chişinău. Încă unul din angajaţii Cancelariei de Stat a decedat la spital

UPDATE. Poliţia anunţă că un bărbat în vârstă de 55 de ani, fiind în calitate de pasager în automobilul implicat în accidentul rutier din această dimineaţă din sectorul Buiucani, în urma traumelor primite a decedat în secţia de reanimare unde era internat.

UPDATE. Anastasiei Taburcean, purtătoarea de cuvânt a prim-ministrului Natalia Gavriliţa, a precizat că cei patru bărbaţi sunt angajaţi ai Cancelariei de Stat, iar şoferul a decedat la spital din cauza traumelor incompatibile cu viaţa.

Un bărbat a decedat, iar alte trei pesoane au fost transportate în stare gravă la spital după ce maşina în care se aflau s-a izbit într-un pilon electric. Accidentul a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 06:30, la intersecţia străzillor Nicolae Costin cu Onisifor Chibu din Chişinău.

Potrivit Poliţiei, la faţa locului au fost socilitaţi pentru intervenţie şi angajaţii Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă al MAI, pentru a efectua descarcerarea.

Ajunşi la locul accidentului, oamenii legii au stabilit că automobil de model „Skoda” condus de un bărbat în vârstă de 63 de ani s-a izbit într-un pilon electric, iar în urma impactului şoferul şi 3 pasageri au fost transportaţi la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.Pe caz a fost iniţiat un proces penal, organul de urmărire penală urmează să stabilească toate circumstanţele producerii accidentului rutier. 

Similare
RECOMANDĂRI