Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Adopt Fest: Primului festival din Republica Moldova ce vine în ajutor animalelor fără adăpost

Animalele fără stăpân au devenit, în ultima perioadă, omniprezente pe străzile Chisinaului. Astfel, un grup de voluntari s-au gândit să imbunatateasca această situaţie, si sa le ofere cateilor si pisicilor şansa la o nouă viaţă. Totul în cadrul primului festival din Republica Moldova ce vine în ajutor animalelor fără adăpost.

La eveniment au fost aduse animale din mai multe adăposturi din ţară, iar organizatorii au avut grijă ca toate să fie vaccinate si pregătite sa înceapa o nouă viaţă.
 
Voluntarii au oferit vizitatorilor toate informaţiile necesare pentru procedura de adopţie, dar şi un grad maxim de confort şi energie pozitivă, pe durata întregului eveniment.
 
Una dintre norocoase este căţeluşa Laica, găsită în stradă acum câteva luni. Chiar dacă suferă de probleme locomotorii şi necesită tratamente costisitoare, evenimentul i-a oferit şansa de a avea o familie.
 
In timpul festivalului, empatia a pus stăpânire pe cei mici. Cei mai mulţi dintre ei s-au ambiţionat să-şi convingă părinţii de necesitatea unui prieten fidel. 
 
Iniţiativa este la prima ediţie, iar dacă nu aţi reuşit să adoptaţi un patruped, dar vă doriţi asta, să ştiţi că oricând aveţi posibilitatea, vizitând un azil destinat animalelor fără adăpost. In schimb, veţi avea parte de dragoste necondiţionată.
Similare
RECOMANDĂRI