Sursa foto:TVR Vizualizari:

Asistent medical pe un elicopter SMURD, trimis în misiune ca să-şi salveze propriul copil, care a fost victima unui accident rutier

"Niciodată nu am crezut că, văzăndu-mi băiatul plângând, voi fi cel mai fericit om de pe pământ". Sunt cuvintele unui tată, asistent medical pe un elicoter SMURD, care zilele trecute a avut cea mai grea misiune din viaţă: cea de a-şi salva propriul copil. Băiatul, în vârstă de 4 ani, fusese lovit de maşină, iar elicopterul pe care lucra tatăl său a fost trimis de urgenţă să îl preia şi să îl transporte la spital. Vă avertizăm că sunt detalii cu puternic impact emoţional!

Sebastian Petruş are 30 de ani şi de 4 ani este tată.

Sâmbătă era de serviciu la SMURD Timişoara, când a primit solicitarea de a pleca să preia un băieţel, victimă a unui accident rutier. Aproape în acelaşi timp cu apelul de la dispecerat îl suna şi soţia, să-i spună că Mario, copilul lor, a fost lovit de maşină în timp ce se plimba cu bicicleta prin sat.

De la primirea apelului până când a ajuns la locul accidentului au trecut 22 de minute. Cele mai lungi şi mai cumplite din viaţa lui Sebastian.

În elicopter, tatăl a făcut tot posibilul ca să îşi ţină copilul treaz până au ajuns la spital.

Mario a fost dus la Spitalul de Copii din Timişoara şi a fost operat la picior, iar acum se simte bine. Va mai rămâne sub supravegherea medicilor, iar când va fi externat, tatăl îi va face o surpriză şi îi va cumpăra o bicicletă nouă.

Similare
RECOMANDĂRI