Au fost identificate tinerele care au bătut o adolescentă la Ciocana
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Au fost identificate tinerele care au bătut o adolescentă la Ciocana

Tinerele care apar într-un video, lovind şi umilind o adolescentă, au fost identificate. Sunt eleve la trei licee din capitală. Informaţiile au fost prezentate la şedinţa operativă de la Primărie de către Lilian Luca, şef-adjunct al Direcţiei de poliţie a municipiului Chişinău, transmite IPN.

Lilian Luca a menţionat că este vorba despre un act de huliganism. Urmează audieri pe caz, după care se vor lua decizii. Agresoarele au între 13 şi 16 ani. Ele sunt eleve ale liceelor „Ginta Latină”, „Olimp” şi „Mihail Berezovschi”.

„Cazul este în gestiunea Inspectoratului de Poliţie Ciocana. Şi vom lua decizii pe el în cel mai scurt timp. Într-adevăr, este un caz sfidător şi obraznic. Noi demult în municipiu nu am avut asemenea situaţii. Şi respectiv, răspunderea va fi pe măsură, destul de dură şi obiectivă totodată, faţă de aceste cazuri”, a mai declarat adjunctul Direcţiei de poliţie.

Duminică, 7 februarie, în sursele mass-media şi reţelele de socializare au apărut imagini video în care un grup de fete agresează o adolescentă. În cadrul măsurilor întreprinse de către angajaţii poliţiei a fost identificată tânăra agresată. E vorba de o minoră de 15 ani.

Astăzi, 8 februarie, minora, împreună cu mama, s-au prezentat la Inspectoratul de Poliţie Ciocana, unde au depus o plângere cu privire la cele întâmplate. Fata a comunicat că conflictul a avut loc în seara de 5 februarie, pe bulevardul Mircea cel Bătrân în spatele unui supermarket.

Pe cazul dat a fost iniţiat un proces penal, în cadrul căruia organul de urmărire penală urmează să audieze minorele care au agresat victima, pentru a stabili cu exactitate cele întâmplate, cât şi rolul pe care l-a avut fiecare fată în parte.
Similare
RECOMANDĂRI