Bacul de la Molovata va efectua curse zilnice suplimentare
Sursa foto:moldpres.md Vizualizari:

Bacul de la Molovata va efectua curse zilnice suplimentare

La demersurile Biroului Politici de Reintegrare, Î.S. Bacul Molovata va efectua curse zilnice suplimentare pentru a satisface necesităţile populaţiei şi agenţilor economici din platoul Cocieri.

Potrivit unui ordin al conducerii întreprinderii, din 29 mai, prima cursă a feribotului va fi la efectuată la ora 6.00 din satul Molovata Nouă spre Molovata şi la 6.45 retur. Ultima cursă, spre Molovata Nouă, va fi efectuată la ora 20.00, scre Moldpres.

Totodată, întreprinderea a anunţat disponibilitatea de a efectua curse suplimentare în timpul zilei, în cazul prezenţei unui număr sporit de pasageri şi mijloace de transport în linia de aşteptare pentru trecerea fluvială a râului Nistru.

Din cauza restricţiilor de circulaţie impuse de aşa zisele structuri de la Tiraspol, satele situate în stânga Nistrului sunt practic inaccesibile pe cale terestră, astfel locuitorii şi agenţii economici din zonă fiind nevoiţi să traverseze pe malul drept al Nistrului cu feribotul. În ultimul timp, numărul pasagerilor a crescut semnificativ şi periodic se formau cozi la feribot.

Biroul Politici de Reintegrare sussţine că este în căutarea unor soluţii de lungă durată pentru această situaţie.

Similare
RECOMANDĂRI