Broşuri cu oferta turistică a Republicii Moldova vor fi distribuite la punctele de trecere a frontierei de stat
Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Broşuri cu oferta turistică a Republicii Moldova vor fi distribuite la punctele de trecere a frontierei de stat

Republica Moldova va fi promovată ca destinaţie turistică în cinci cele mai solicitate puncte de trecere a frontierei de stat: Leuşeni, Aeroportul Internaţional Chişinău, Cahul, Sculeni şi Palanca. Peste zece mii de materiale informativ-promoţionale vor fi împărţite diasporei, dar şi străinilor, până pe 20 august.

Broşurile distribuite la punctele de trecere a frontierei de stat sunt, de fapt, agenda de evenimente cultural-turistice care adună 30 de evenimente care vor fi organizate în 2019, în Republica Moldova, sub umbrela brandului de ţară „Pomul Vieţii”, se precizează într-un comunicat de presă al  Agenţiei de Investiţii.

De asemenea, vizitatorii care vor intra pe teritoriul ţării vor primi şi o hartă turistică care include 20 cele mai relevante destinaţii turistice din Republica Moldova. Este vorba despre muzee, vinării, monumente religioase, istorice şi rezervaţii naturale.

Mesajul principal al campaniei „Experience Moldova” este îndemnul de a descoperi potenţialul turistic al Republicii Moldova, susţin organizatorii.
Similare
RECOMANDĂRI