Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Chiar dacă unii şoferi au protestat astăzi, mulţi dintre ei au lucrat ca într-o zi obişnuită

Deşi anunţată cu mare tam-tam, greva transportatorilor a suferit la capitolul organizare. În timp ce Piaţa Marii Adunări Naţionale aproape că a fost blocată de maşinile protestatarilor, în multe dintre autogările Chişinăului, dar şi din restul ţării, cei mai mulţi dintre şoferi lucrau ca într-o zi obişnuită.

Şoferii de microbuze din Autogara Centru, Chişinău, spun că au ieşit pe trasee pentru că au nevoie de bani.
 
Şi în municipiul Bălţi transportatorii de pasageri au lucrat în regim normal. Deşi sunt nemulţumiţi şi ei de tariful prea mic, şoferii de acolo nu au fost solidari cu cei din capitala ţării.
 
Protestul transportatorilor nu a afectat în mare măsură planurile pasagerilor din Bălţi. Aici, pe parcursul zilei, traficul interurban a circulat în regim obişnuit. Din spusele administraţiei autogării din Bălţi, a fost înregistrat un număr nesemnificativ de întârzieri de curse. În rest, pasagerii au ajuns la destinaţi în timp util.
 
Şi la Soroca cei mai mulţi şoferi au lucrat astăzi. Probleme au fost doar pe cinci rute, pe care nu a circulat niciun mijloc de transport.  

Potrivit conducerii patronatelor pentru transportul de pasageri, astăzi, în Republica Moldova au fost suspendate aproximativ două mii de curse din numărul total de cinci mii dintr-o zi obişnuită.
Similare
RECOMANDĂRI