Sursa foto:TVR Moldova Vizualizari:

Comunitatea OcuppyGuguţă a relansat sezonul de vară al discuţiilor publice

La sfat, la firul ierbii. Comunitatea OcuppyGuguţă a organizat o întrunire, pentru a pune în discuţie situaţia politică actuală din Republica Moldova. La adunare au fost invitaţi toţi cei ce vor să-şi expună părerea despre ultimele schimbări de pe arena politică din Republica Moldova.

„În primul rând noi am relansat sezonul de vară al discuţiilor publice pe care le organizăm în faţa cafenelei Guguţă pentru că acesta este locul de origine al mişcării noastre”, spune Cristian Doroftei, activist civic.

„Ne-am adunat astăzi aici,în primul rând, pentru că noi suntem în protest permanent şi mai facem reuniuni în faţa cafenelei Guguţă. Indiferent de cine este la guvernare, protestul permanent rămâne, în al doilea rând situaţia este încă confuză în ţară”, spune Vlada Ciobanu, activistă civică.

„În contextul noii situaţii politice create am decis să înaintăm un set de revendicări sau să ne propunem să înaintăm un set de revendicări şi să înţelegem ce ne dorim noi mai departe, sau ce am vrea ca noua guvernare să înfăptuiască pentru a asigura o mai bună conlucrare între mediul civic şi mediul politic”, mai spune Cristian Doroftei. 

OcuppyGuguţă este o acţiune de protest permanentă ce işi propune apărarea democraţiei în Republica Moldova.

 
Similare
RECOMANDĂRI